آیا عسل برای دیابتی ها بی خطر است؟

 

شما در این مقاله میخوانید :
برخی افراد عسل را به قهوه و چای خود اضافه می کنند و یا از آن به عنوان شیرین کننده استفاده می کنند.
اما آیا عسل برای افراد دیابتی بی خطر است؟ پاسخ کوتاه مثبت است ، اما فقط در برخی شرایط.

شما در ادامه اطلاعات جامعی درباره مصرف عسل برای افراد دیابتی میخوانید.

 


 

عسل و دیابت: آیا بی خطر است؟

برخی افراد عسل را به قهوه و چای خود اضافه می کنند و یا از آن به عنوان شیرین کننده استفاده می کنند.
اما آیا عسل برای افراد دیابتی بی خطر است؟ پاسخ کوتاه مثبت است ، اما فقط در برخی شرایط.

افرادی که مبتلا به دیابت هستند مجبورند میزان کربوهیدرات و قند خود را کنترل و کنترل کنند.
این بدان معنا نیست که آنها باید به طور کلی از شیرینی جات پرهیز کنند.

در حد متوسط ، عسل نه تنها بی خطر است ، بلکه دارای خواص ضد التهابی است که ممکن است عوارض دیابت را نیز کاهش دهد.

 


 

عسل چیست؟

عسل مایعی غلیظ و طلایی رنگ است که توسط زنبورهای عسل و سایر حشرات تولید می شود.

عسل حاصل شهد گل است که توسط زنبورهای عسل جمع می شوند و در معده خود ذخیره می کنند تا اینکه دوباره در کندو قرار بگیرند.

شهد ساکاروز

شهد از ساکارز (شکر) ، آب و سایر مواد تشکیل شده است. تقریباً 80 درصد کربوهیدرات و 20 درصد آب است.
زنبورها با خوردن و باز پس دادن  مجدد شهد بارها و بارها عسل تولید می کنند. این فرآیند آب را از بین می برد.
پس از آن ، زنبورها عسل را در لانه زنبوری ذخیره می کنند تا در زمستان که یافتن غذا سخت تر است ، به عنوان منبع انرژی استفاده شود.

اگرچه این یک شیرین کننده طبیعی است ، اما عسل در هر قاشق چای خوری کمی کربوهیدرات و کالری بیشتری نسبت به قند سفره دارد.

مقدار کالری عسل

طبق منبع معتبر وزارت کشاورزی ایالات متحده ، 1 قاشق غذاخوری عسل خام حدود 60 کالری و 17 گرم کربوهیدرات دارد.
عسل همچنین حاوی بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی از جمله آهن ، ویتامین C ، فولات ، منیزیم ، پتاسیم و کلسیم است.
همچنین یک آنتی اکسیدان است که موادی هستند که از آسیب سلول جلوگیری کرده و آن را کند می کنند.


در ادامه بخوانید

Comments

Popular posts from this blog

چگونه از شر زخم های قدیمی خلاص شویم 10 درمان برتر

خواص و کاربردهای روغن رزماری چیست؟